top of page

rayOn Cotonou entrepreneurs club

Public·79 members

Susanna Kanary
Susanna Kanary

Od jakiegoś czasu porównuję różnych bukmacherów i zauważyłem, że z każdym kolejnym kontem zwracam uwagę na zupełnie inne rzeczy. Kiedyś liczyły się dla mnie głównie bonusy na start, ale teraz bardziej interesują mnie kursy i to, jak szybko można wypłacić wygraną. Fajnie, jeśli są też transmisje na żywo, bo łatwiej śledzić mecz bez przełączania między aplikacjami. Ciekawi mnie jednak, co dla Was jest najważniejsze. Czy są jakieś elementy, bez których w ogóle nie zakładacie konta u nowego bukmachera?

7 Views

Mam podobnie, tylko u mnie na pierwszym miejscu są zdecydowanie szybkie wypłaty. Kilka lat temu czekałem prawie tydzień na przelew z jednego serwisu i od tamtej pory zawsze sprawdzam opinie oraz regulamin, zanim wpłacę pierwsze pieniądze. Kursy oczywiście też mają znaczenie, szczególnie jeśli ktoś regularnie obstawia piłkę nożną albo tenis, bo nawet niewielkie różnice po dłuższym czasie robią swoje. Transmisje na żywo traktuję bardziej jako wygodny dodatek, ale nie są dla mnie decydujące. Ostatnio przeglądałem też informacje na stronie https://parimatchpl.pl/, żeby porównać dostępne funkcje i ofertę z innymi bukmacherami. Lubię przed rejestracją sprawdzić, jakie są metody płatności, czy są limity wypłat, jak działa aplikacja mobilna i czy wszystko jest jasno opisane. Bonus jest miły, ale jeśli później są problemy z wypłatą albo obsługa odpowiada po kilku dniach, to nawet najlepsza promocja niewiele daje. Zdecydowanie wolę spokojnie poświęcić trochę czasu na porównanie kilku serwisów niż później żałować wyboru.

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page